http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Прах за зъби Микробрайт с микрохидрин (Microbrite with Microhydrin) | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Прах за зъби Микробрайт с микрохидрин (Microbrite with Microhydrin)


Микробрайт с микрохидринПрахът за зъби «Микробрайт» с освежаващ ментов вкус е първият в света прах за зъби, който притежава антиоксидантни свойства. В неговия състав влиза най-активният антиоксидант – микрохидринът. «Микробрайт» приятно освежава дъха и избелва зъбите, като в същото време не съдържа груби абразивни частици.

Микробрайт избелва зъбите без да се използват груби абразивни средства, почиства и освежава устата. Зъбният камък се състои от остатъци от храна и микроорганизми. 

Микробрайт, благодарение на съдържащия се в състава му Микрохидрин, ефективно възстановява алкално-киселинния баланс в устната кухина, възпрепятства образуването на налепи, зъбен камък и неприятен дъх. Микрохидринът притежава уникалното свойство да създава благоприятна среда, помага за укрепване на здравето. Микрохидринът защитава вашият организъм от вредното въздействие на свободните радикали и осигурява поддържане на здравето. 

Микробрайт съдържа активни съставки, включително ксилит и алое вера, осигуряващи здрава устна кухина и венци.

Ксилит - натурален захарид от растителен произход. Той намалява повърхностното напрежение и  възпрепятства образуването на зъбни плаки.
Предотвратява развитието на кариеси, активира процесите на реминерализация, т.е. насища с минерали както здравия емайл, така и засегнатите от кариеса зъби. Той потиска развитието на патогенната микрофлора, която води до образуване на кариеси и възпаление на венците, стабилизира рН на слюнката и подпомага включването на калция в зъбния емайл.

Алое вера - намалява дразненето на откритите корени на зъбите и влияе благоприятно на венците, като тушира възпалението и помага за тяхното възстановяване.

Код:  5180

Форма на отпускане: 105 g

Ефективно почиства зъбите, избелва и възстановява зъбния емайл. Способства за укрепване на зъбите и костната тъкан. Има профилактично въздействие против кариес и пародонтоза. Съдържа микроклъстери на Фланагани.

Състав: Калциев карбонат, натриев бикарбонат, магнезиев карбонат, ксилитол, микрохидрин, калиев фосфат, ментово масло, силициев двуокис, гел алое вера, квилая (Quillaja), натриев алгинат, ментол, глицин, калиев бензоат.

Не съдържа: натриев лаурилсулфат, захарин, консерванти, съставки от животински произход, изкуствени подсладители, оцветители или ароматизатори. 

Начин на употреба: отсипете неголямо количество от Микробрайт върху дланта си. Намокрете с вода четка за зъби. За максимален резултат е добре да използвате пречистена вода. Поставете влажната четка в праха и почистете зъбите. Изплакнете си устата и се наслаждавайте на свеж дъх и блестяща усмивка. За оптимална грижа за зъбите редовно посещавайте стоматолог.

Противопоказания: не са известни.

Произведено от: ROYAL BODY CARE

    0 коментара :

    Публикуване на коментар

    Яндекс.Метрика