http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Микрохидрин плюс | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Микрохидрин плюс


Микрохидрин плюс(Microhydrin Plus)
Микрохидрин плюс(Microhydrin Plus)

Микрохидрин плюс – мощен антиоксидант с широк спектър на действие, създаден на базата на Микрохидрина, за да осигури на организма максимална защита от свободните радикали.

Микрохидрин плюс съдържа антиоксиданти, които осигуряват насочено поддръжката:

-  на черния дроб, повишавайки нивото на глутатиона, който обуславя детоксикацията на всички органи от вредни химични вещества, лекарства и алкохол;
- на имунната система, подобрявайки функцията на левкоцитите, повишавайки количеството изработвани интерферон и антитела;
-  на еластичността на кожата;
- на сърдечно – съдовата система, неутрализирайки мастноразтворимите и водоразтвори-мите радикали;
- на храносмилателната система, действайки на ферментите и осигурявайки по-добро усвояване на хранителните вещества.

Състав: Микрохидрин(калиев карбонат и цитрат, магнезиев аскорбат и сулфат, силициев двуокис, пречистена йонизирана вода, калциев хидроокис, манитол, аскорбинова киселина, лимонена киселина, слънчогледово масло), смес от антиоксиданти(екстракт от зелен чай, кверцетин, липоева киселина, аскорбинова киселина, ниацин, екстракт от бял трън, селен- аминохелатна форма), помощни вещества.

Начин на употреба: Започнете приема с 1 капсула на ден в продължение на 2 дни; Постепенно увеличете до 1 капсула 2 пъти на ден. Пие се с чаша вода.

Противопоказания: не са известни.

Форма на отпускане: 60 капсули;

Код: 1860 ; Микрохидрин Плюс;


Действие на активните съставки:


Микрохидрин - източник на електрони, които неутрализират действието на свободните радикали. Микрохидринът хидратира клетките, намалява нивото на млечната киселина  в мускулите и така премахва тяхното напрежение и умора, повишава умствената и физическата работоспособност.

Аскорбинова киселина(витамин С) - стимулира изработването на левкоцитите и интерферона, повишава съпротивителните сили на организма спрямо инфекциозните причинители, участва в синтеза на колагена и серотонина, укрепва съдовете и нормализира кръвообръщението.

Алфа-липоева киселина - има хепатопротективно и хиполипидемично действие. Тя участва във въглехидратната обмяна  и осигурява своевременно снабдяване на клетките на главния мозък с глюкоза, която е основният енергиен източник за мозъчните клетки. Алфа-липоевата киселина подпомага натрупването на гликоген в черния дроб и има липотропен ефект(предпазва черния дроб от затлъстяване).

Селенът е активен антиоксидант, който поддържа сърдечно-съдовата система, участва в синтеза на редица ензими, които имат важно значение за възстановяването на сърдечния мускул, подобрява реологичните свойства на кръвта, оптимизира преноса на хранителни вещества и кислорода до тъканите, намалява свръхпигментацията и дава еластичност на кожата.

Екстракт от зелен чай - мощен универсален антиоксидант, основното действие на който е насочено към неутрализирането и извеждането от организма на свободните кислородни радикали. Зеленият чай е богат източник на ензими, витамини(от група В, както и витамин К и Р) и минерали. Той отлично тонизира и зарежда с енергия.

Екстракт от бял трън - съдържа биологично активното вещество силимарин, което подпомага детоксикиращите функции на черния дроб, подобрява мастната обмяна и оптимизира усвояването на мастноразтворимите витамини, укрепва клетъчните мембрани и участва в образуването на нови клетки, активно стимулира белтъчния синтез.


0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика