http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Блокчета «СуперЯбълка» и «СуперЧереша» / SuperApple Bar, SuperCherry Bar | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Блокчета «СуперЯбълка» и «СуперЧереша» / SuperApple Bar, SuperCherry Bar


блокчета СуперЯбълка и СуперЧереша / SuperApple BarSuperCherry BarНовите блокчета «СуперЯбълка» и «СуперЧереша» с ароматни парченца плодове са изключителен източник на здраве, бодрост, енергия и добро настроение!

Те имат удивително приятен вкус и съдържат само натурални хранителни компоненти – овес, кашу, нектар от столетник, стафиди, фурми и плодове, които са много ценни за организма.

Тези блокчета не съдържат захар, изкуствени оцветители и консерванти, което ги прави еднакво полезни както за възрастните, така и за децата. Те са подходящи за всички, които искат да живеят здравословно и мислят за здравето на своите близки.

Блокчетата на Coral club:
  • са незаменим източник на енергия;
  • укрепват имунната и сърдечно-съдовата система;
  • съчетават изключителния вкус с полезните свойства на здравословната храна;
  • и са подходящи както за възрастни, така и за деца.
Състав:

СуперЯбълка блокчета
Овес..............................................................................…34.65%
Масло от кашу...................................................................21.87%
Фурми...............................................................................21.65%
Стафиди............................................................................10.63%
Нектар от столетник.........................................................6.78%
Ябълки...............................................................................3.46%
Канела.......................................................................……0.97%
СуперЧереша блокчета
Овес...................................................................................33.58%
Масло от кашу...................................................................21.67%
Фурми...........................................................................…20.07%
Нектар от столетник.................................................…...14.61%
Ленени кълнове...............................................................6.56%
Череши..............................................................................2.63%
Оризов белтък..................................................................0.88%

Действие на активните съставки:

Овес – една от най-полезните зърнени храни – здравословна храна за всяка възраст. Овесът регулира мастната обмяна, понижава нивата на холестерина и глюкозата в кръвта. Тази зърнена култура е незаменима за хората, страдащи от стомашно-чревни заболявания.

Кашу – освен нежния си вкус, тези ядки притежават и редица ценни качества. Те са богати на белтъци, въглехидрати, минерали и витамини – А, В1, В2 и други. Това разнообразие от полезни съставки определя и способността на кашуто да регулира мастната и белтъчната обмяна, да укрепва имунната и сърдечно-съдовата система.

Агава (Американски столетник) – Наскоро мексиканските учени изолираха от това растение особени полизахариди – фруктани, които защитават организма от коварната остеопороза. Фруктаните помагат на организма да усвоява калция и възпрепятстват неговото отделяне от костите. Храненето, обогатено с фруктаните на столетника, укрепва костите и подобрява растежа на децата, засилва имунитета и потиска развитието на патогенната чревна флора.

Стафиди – „плодовете на фараоните”, които притежават почти всички ценни качества насвежото грозде и са изключително полезни за укрепването на имунитета, сърцето и кръвоносните съдове, както и за гръбначния стълб и ставите.

Фурми – съдържат големи количества фруктоза, която е необходима за поддържането на физическата и умствената активност и нормализирането на нивото на кръвната захар.

Аминокиселините (строителен материал за изграждането на всички клетки) и витамините от група В – В1, В2, В9, допълват ефекта на фруктозата и действат благоприятно върху цялата нервна система.

Череши – тези изключително сочни и ароматни плодове са източник на флавоноиди, които им придават наситен червен цвят. Черешите са полезни за кръвотворенето и сърдечно-съдовата система и са добра профилактика на тромбообразуването.

Ябълка – този плод неслучайно е любим на много хора. Ябълките са полезни за всички възрасти като незаменим източник на желязо, витамини, минерали и растителни фибри.

Код 91647;  Блокче супер ябълка - 38гр.

Код 91648;  Блокче супер череша - 38гр.


0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика