http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Аква Окс / Aqua Ox | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Аква Окс / Aqua Ox



Aква Окс / Aqua Ox, 60 капсули

Код: 91829



Aква Окс - комплекс от най-мощните растителни антиоксиданти, които допринасят за оптимизиране на централната нервна система и сърдечно-съдовата система, подобряване на кръвообращението и съдова пропускливост, защита на клетките от преждевременно стареене.

Аква Окс е общоукрепващо средство, предотвратява развитието на атеросклероза, осигурява активна работоспособност.

Съдържа: екстракт от нар, ягода асаи (Acai Berry), екстракт от какаови зърна, екстракт от розмарин и др. помощни вещества.
  • Естрактът от НАР  се счита за най-добрия антиоксидант. Предпазва клетките от повреждане водещо до нарушения в работата на мозъка, сърцето, черния дроб и бъбреците. Нара е в състояние да забави процесите на атеросклероза /една чаша сок от нар ежедневно в продължение на 1 година предпазва от появата на атеросклеротични плаки в кръвоносните съдове/ .  Нара има по-висока антиоксидантна активност от боровинката, червената боровинка и зеления чай.
  • Плод АСАИ БЕРИ– лидер по съдържанието на антиоксиданти, витамини и ненаситените мастни киселине омега 3 ,6 ,9. Плодът Бери оказва силно тонизиращо действие, подобрява кръвообръщението, активизира умствената дейност, помага да се поддържат нормални нива на холестерола.      
  • Естракт от КАКАОВИ ЗЪРНА - източник на полифеноли и флавоноиди. Притежава антиоксидантно, антибактериално и противовъзпалително действие. Какаото оказва благотворно деиствие на мозъка, увеличавайки притока на кръв към онези области , които отговарят за реакциите и паметта.
  • Естракт от РОЗМАРИН – активен антиоксидант

Код: 91829  Аква Окс (60капс.)



0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика