http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html МСМ биологично активна сяра с микрохидрин | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

МСМ биологично активна сяра с микрохидрин

MSM with Microhydrin / МСМ биологично активна сяра с микрохидрин
Продуктът МСМ с Микрохидрин е високоефективен при:

-заболявания на опорно-двигателния апарат;
-проблеми с кожата;
-нарушения в структурата на косата и ноктите;
-алергични реакции.

МСМ облекчава състоянието при: артрит; цистит; хъркане; запек; автоимунни заболявания; мигрени и др.
За недостига на сяра в организма свидетелстват падането на косата и болките в ставите. За да се избегнат подобни проблеми, е необходимо да се приема сяра, тъй като концентрацията й в организма  намалява с напредване на възрастта. За тази цел е изключителна подходяща биологично активната добавка "МСМ с микрохидрин".

МСМ с микрoхидрин е натурален продукт на основата на биологично достъпна форма на сярата от природен произход, която удачно е съчетана с микрохидрин. Микрохидринът е мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали и максимално защитава организма дори и от най-агресивните от тях. Този продукт е необходим за обезпечаването на редица жизнено важни функции на организма, за профилактика на ставните болки, както и за подобряване състоянието на кожата.

Състав: Метилсулфонилметан (МСМ), витамин С, микрохидрин (калиев карбонат и цитрат, магнезиев аскорбат и сулфат, силициев двуокис, калциев хидроксид, лимонена киселина, манитол, слънчогледово масло, аскорбинова киселина, пречистена йонизирана вода), помощни вещества.

Действие на активните съставки:

Сярата (МСМ) е необходима за формирането на основните структурни белтъци на съединителната тъкан - колагена и еластина. Колагенът осигурява подвижността на ставите, влиза в състава на хрущялите, сухожилията, ставните връзки, костите и кожата. Еластинът е необходим за поддържането на здравето и еластичността на кожата. Установено е, че прилагането на МСМ, при хора с нарушени функции на опорно-двигателния апарат, дава много добри резултати.
Освен това, сярата влиза в състава на имунните белтъци (антитела и цитокини), някои хормони(инсулин) и ензими, както и на глутатиона(компонент на антиоксидантната защита на организма) и антитромбин III (един от инхибаторите на кръвосъсирващата система).

Добавянето на органично свързана сяра към храната не само нормализира синтеза на инсулин, но и стабилизира нивото на кръвната захар и подобрява устойчивостта на белтъчната структура. Сярата повишава пропускливостта на клетъчните мембрани за хранителните вещества и така подобрява храненето на клетката, а също така подпомага и извеждането на токсините от организма. Тя подобрява биологичната достъпност на витамин С и някои други вещества с антиоксидантни свойства.

Витамин С нормализира пропускливостта на капилярните стени, стимулира образуването на колаген, участва в синтеза на хормоните на щитовидната жлеза и надбъбречните жлези, подпомага кръвотворенето и усвояването на желязото, защитава организма от последствията на стреса.

Продуктът МСМ с микрохидрин намалява чувствителността на организма към различни алергени. При употребата му значително се подобрява общото състояние, което е свързано с нормализирането на проницаемостта  на клетъчните мембрани и извеждането на алергените преди да са предизвикали реакция.

Състав: метилсулфонилметан(МСМ), витамин С, микрохидрин(калиев карбонат и цитрат, магнезиев аскорбат и сулфат, силициев двуокис, калциев хидроксид, лимонена киселина, манитол, слънчогледово масло, аскорбинова киселина, пречистена йонизирана вода), помощни вещества.

Форма на отпускане: 120 капсули.

Начин на употреба: По 2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене.

Код:
1600; МСМ с микрохидрин -120капс.;


1 коментар :

Яндекс.Метрика