http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html MaйндСeт / MindSet | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

MaйндСeт / MindSet

MaйндСeт / MindSet
Код: 91819:

Форма на отпускане: 90 капсули

Състав:
Ацетил-L-карнитин - 250 мг
екстракт от жълт кантарион- стръкове - 75 мг
екстракт от листа готу кола - 50 мг
тирозин - 50 мг
теанин - 40 мг
екстракт от тялото на гъба рейши - 30 мг
екстракт от мицел на гъба рейши - 20 мг
липоева киселина - 20 мг
екстракт от корен джинджифил - 15 мг
екстракт от листа гинко билоба - 12 мг
екстракт от листа розмарин - 5 мг
витамин В6 (пиридоксал-5-фосфат) - 2 мг
фолиева киселина - 50 мкг
витамин В12 (метилкобаламин) - 3 мкг
допълнителни вещества"Майнд Сет" подобрява кръвоснабдяването и храненето на главния мозък, вниманието, паметта, мисленето, повишава енергийния потенциал на организма, работоспособността и устойчивостта при стрес.
Тирозин и теанин – това са аминокиселини, които отговарят за синтеза на адреналин и оптимизацията на настроението, подобряват функциите на надбъбреците и хипофизата. Явяват се главни участници в изработването на гама – аминомаслена киселина – силен стресозащитен елемент. Играят важна роля при формирането на всички видове памет, влияят успокояващо на нервната система.
Витамините група В (В6, В9, В12) оптимизират постстресовото поведение, участват във възстановяването на цикъла „сън – бодърстване“, помагат за предотвратяване на нарушаване на различните структури на главния мозък.
Гъбата рейши действа разностранно на дейността на централната нервна система. Нейната оздравителна тайна се крие в това, че тя успокоява „превъзбудената“ нервна система, но не предизвиква сънливост. Нейните биоактивни вещества не потискат и не възбуждат, а оптимизират работата на нервните клетки. Резултатът от това хармонизиращо действие е подобряване както на параметрите на съня, така и на активността по време на бодърстване.
Екстрактите от корен на джинджифил, гинко билоба, розмарин са природни антиоксиданти, тонизиращи кръвоносната и особено нервната система. Те са доказали своята ефективност в укрепване на съдовете, подобряване на мозъчното кръвообращение, обучаемостта, намаляването на артериалното налягане.
Липоевата киселина е активен антиоксидант, защитаващ митохондриите от най – агресивните радикали. Това вещество изпълнява функцията на коензим, явявайки се енергийна храна за мозъчните клетки и предотвратява тяхното окисляване.

"Майнд Сет" притежава оздравителен ефект: 

• предотвратява развитието на атеросклероза;
• повишава енергетиката и работоспособността на мозъка;
• подобрява мисленето, паметта, вниманието;
• нормализира цикъла «сън – бодърстване».


1 коментар :

  1. пълен боклук, още като глътна капсулите ви се появява парене в хранопровода, вероятно това са киселини. Кой знае какви боклуци съдържа вътре. Ще дам капсула на анализ и ще направя рекламация заради лошо качество и несъответствие с описаното съдържание на опаковката.

    ОтговорИзтриване

Яндекс.Метрика