http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Слим бай Слим / Slim by Slim | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Слим бай Слим / Slim by Slim


slim by slim/Слим бай Слим
Код: 91673; Слим бай Слим (10 пакетчета)
Код: 91674; Слим бай Слим Ориджинал (30 стиков)Благодарение на активните растителни съставки,
"Slim by Slim" позволява да се  постигнат максимални резултати за корекция на теглото, както и леко справяне с излишния холестерол, намалява нивата на кръвната захар, има способност да обезврежда и пречиства тялото от токсини и шлаки.

Съдържа
: ФОС (прах от корени цикория), екстракт от корите на мандарина,еэкстракт от фурми, екстракт от плодове годжи, екстракт от плодове гарциния, екстракт от листа зелен чай, таурин, витамин С (аскорбинова киселина), допълнителни вещества: ксилитол, лимонен киселина, стевиол гликозиди.

Благодарение на активните растителни съставки «Слим бай Слим» позволява да се постигнат максимални резултати при корекция на теглото, помага за лесно преодоляване на проблема с повишения холестерол чрез неговото бързо разграждане и усвояване от организма, помага за намаляване на нивото на кръвната захар, очиства организма от токсини и шлаки.

Гарциния камбоджа. Хидроксилимонената киселина (ХЛК), отделяна от плодовете на растенията, проявява тройно действие в организма: намалява образуването на мастни киселини и холестерол, засилва окисляването на мазнините и регулира апетита. ХЛК участва в метаболизма на захарите и мазнините, предотвратявайки преобразуването на захарите в мазнини. Блокирайки образуването на мастни киселини от въглехидрати, тя поддържа такава концентрация на глюкоза, при която невроните на хипоталамуса не стимулират апетита.

Инулин – това е преди всичко разтворима целулоза плюс активен пребиотик. Проявява своите функционални свойства в дебелото черво на нивото на неговата симбиотична флора, избирателно стимулирайки растежа и метаболитната активност на полезните бактерии. Като сорбент ускорява очистването организма от шлаки и токсини.

Екстрактът от цитрусови кори притежава тонизираш кофеиноподобен ефект. Съдържа голямо количество флавоноиди (нарингин, рутин, кверцетин, хесперидин), притежаващи антисклеротично действие. Подобрява вътреклетъчния метаболизъм на холестерола, намалявайки общото ниво на липидите в кръвта, черния дроб, съдовете, помага на жлъчката да ускори разграждането им без вредни странични ефекти.

Екстрактът от фурми е източник на много полезни вещества: фибри, минерали (натрий, магнезий, калий, манган, калций), лесноусвояеми захари, витамини А, С, Р. Именно тези захари са необходими за образуване на гликоген в черния дроб и неговото енергийно хранене. Фурмата бързо утолява глада, независимо от това, че е нискокалорийна, поради това диетолозите съветват тя да се употребява от всеки, който желае да отслабне без вреди за своето здраве.

Екстрактът от плодове годжи притежава антиоксидантен и тонизиращ ефект, значително подобрява процеса на храносмилане, благоприятно влияе върху функцията на черния дроб. Загубата на тегло при употребата на тези плодове се обуславя от голямото количество антиоксиданти чието действие води до по – бърз разпад на мазнините. Освен това, тези плодове съдържат 21 минерала (желязо, цинк, йод, селен, редкия германий и др.), 18 аминокиселини, осем от които незаменими, витамини В1, В2, B6, Е, а витамина С е 500 пъти повече, отколкото в портокала.

Екстрактът от листа на зелен чай също са активен антиоксидант и източник на биологична активни вещества. Съчетанието на кофеина със зелен чай и епигалокатехин стимулира обмяната на веществата, ускорявайки окисляването на мазнините и увеличавайки разхода на енергия. Освен това, катехините в чая заедно със сапонините свързват и извеждат от организма холестерола, което е особено важно за профилактика на атеросклероза и сърдечно-съдови заболявания. Зеленият чай освен това ускорява очистването на организма от продуктите на метаболизма.

Таурин – най – важната аминокиселина, съдържаща се в черния дроб. Играе голяма роля във въглехидратната и липидната обмяна, помага за оптимизацията на енергийните и обменните процеси.


Витамин С - един от най- ефективните витамини - антиоксиданти. Стимулира работата на детоксикационните ензими в черния дроб. Помага за повишаване на съдържанието на липопротеините с висока плътност и намаляване на съдържанието на липопротеини с ниска плътност, нормализирайки нивото на холестерола.
0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика