http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Силвър гел (Сребърен гел) | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Силвър гел (Сребърен гел)


Silver gel / Силвер гелСилвър гел (Сребърен гел)

Сребърен гел е широкоспектърен антисептик и противо-възпалително средство.

Продуктът се произвежда по патентованата технология SilverSol Technology ®, която осигурява висока биоло-гическа достъпност и ефективност на колоидното сребро при различни здравословни проблеми, не предизвиква общи и локални алергични реакции и дискомфорт.

Активната съставка на гела - колоидно сребро  има силен антибактериален ефект срещу много патогенни бактерии. При това, среброто не причинява никаква вреда на собствената  полезна флора и не предизвиква  образуване на устойчиви към него болестотворни щамове.
Колоидното сребро - мощен инструмент, който укрепва имунната система по време на сезона на настинките и грипа чрез увеличаване на количеството на имуноглобулин класове A, M, G, Т-лимфоцити  и подтиска  патогенните бактерии и вируси.


Сребърен гел е доказал своята ефективност в предотвратяването на остри респираторни вирусни инфекции, чиято заболяемост през есенно-зимния период се увеличава драстично.
За предотвратяване на грип и други вирусни инфекции, се препоръчва да нанесете малко количество гел върху ръцете си, ноздрите  и носната лигавица два пъти на ден. И по време на грипна епидемия - четири пъти на ден.

Актуално е приложението на среброто при инфектирани тъкани. Попадайки в раната, среброто се свързва с тъканните протеини и създава защитен слой, обгръщайки нервите, предотвратява дразненето и ускорява оздравителния процес. Под влияние на среброто раната бързо се почиства от некротични маси и се спира развитието на патологичния процес и се ускорява оздравителния процес. Това позволява на среброто да действа ефективно за порязвания, ожулвания, венозни язви, изгаряния и различни кожни заболявания, например псориазис, алергичен дерматит, екзема.

Гелът прекрасно подсушава и дезинфекцира  възпаления участък на кожата, намалява секрецията на мастните жлези, премахва съществуващото акне и предпазва от ново, неутрализирайки  акнегенните бактерии. В допълнение, среброто има бързо и ефективно действие в случаи на хемороиди - намалява възпалението на хемороиди и анален сърбеж.

Код: 91637;  Силвър Гел - 44мл;
Silver gel / Силвер гел
Silver gel / Силвер гел
0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика