http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Корал Черен орех (Coral Black Walnut) | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Корал Черен орех (Coral Black Walnut)

 

Coral Black Walnut / Корал Черен орех

Корал Черен орех (Coral Black Walnut)


Код: 91643

Форма на отпускане: 100 таблетки

Състав: екстракт от зелената обвивка на плодовете на черния орех 150мг., листа от черен орех 125мг., оситнен корал 50мг., екстракт от едногодишен пелин 30мг., калциев карбонат, помощни вещества.

Виж повечеПаразитите са сериозен, но изключително недооценен проблем. Данните сочат, че голяма част от засегнатите индивиди - 83.8% са деца на възраст под 14 години. Хелминтозите могат да протекът изключително тежко и да предизвикат рязко влошаване на здравето. За да се избегнат подобни усложнения, е препоръчително да се обърне внимание на профилактиката. Най-добре е тя да се провежда два пъти годишно с помощта на натурални средства, към които се отнася и продуктът "Корал черен орех". Този продукт се отличава със своите противопаразитни, антибактериални и противовъзпалителни качества, които се дължат на неговите природни биологично активни компоненти - черен орех, пелин и корал. Те помагат при глистни инвазии (остри и хронични) и стомашно-чревни заболявания и са добро   помощно средство в програмите за намаляване на теглото, чистене и възстановяване на организма.

Още древните гърци и римляни са използвали черния орех за лечение на кожни гъбични инфекции. Китайците са го употребявали за лечение на лумбаго, астми, бери-бери, импотентност. Американските индианци с негова помощ са унищожавали чревни паразити, а жителите на Азия са използвали черния орех за извеждане от тялото на лентови паразити.

Черният орех е богат на витамини, минерали, аминокиселини, затова е особено полезен за изтощени болни хора, страдащи от хиповитаминоза. Количеството на витамин С в него е 8 пъти повече, отколкото в касиса, 50 пъти в сравнение с цитрусовите плодове, което го прави чудесен антиоксидант. Също така в черния орех се съдържа голямо количество йод, което позволява той да бъде използван за профилактика на заболявания на щитовидната жлеза.

Листата на черния орех съдържат значително количество линоленова киселина, чието потребление способства за намаляване нивото на холестерина в кръвта.
Тази хранителна добавка също така способства за намаляване на нивото на захарта в кръвта. Линоленовата киселина е много важна за човешкия организъм, защото влиза в състава на клетъчната обвивка, нервните влакна и ретината. Линоленовата киселина не се синтезира в организма, затова е необходимо да се набавя с храната.

Черният орех се използва при лишеи, екзема, ексудативна диатеза, псориазис, гнойни и алергични заболявания, акне; той помага при някои форми на туберкулоза на кожата, ларинкса, туберкулозен лимфаденит. Черният орех притежава бактерицидно действие, способства за зарастването на раните, язвите, при измръзване, спира кървящи хемороиди, укрепва зъбите и венците. Може да се използва като противоглистно средство при кръгли глисти. За сметка на съдържащите се органични киселини, горчиви глюкозиди и ефирни масла листата от черен орех действат унищожително за полово зрелите паразити и тези в междинни стадии на развитие.

Действие на активните съставки:

Листа и екстракт от зелената обвивка на плодовете на черния орех - източник на дъбилни вещества (25%), органични киселини, флавоноиди, полифеноли, бета каротен, витамини B1, B6, C, P, E, минерали, етерично масло (до 0.03%) и други. Но най-ценната съставка на черния орех е юглонът, който се съдържа в най-големи количества в зелената обвивка на плодовете. Той нормализира работата на стомашно-чревния тракт и е ефективен срещу редица бактерии, гъбички и паразити. Флавоноидите, съдържащи се в растението, имат антиоксидантни и спазмолитични свойства, а дъбилните вещества намаляват дразненето на лигавиците и имат противовъзпалителен ефект.

Пелин - древните лечители приписвали на това растение чудодейна сила и го наричали "Майка на всички билки". В средните векове пелинът е бил широко използван при метеоризъм, стомашно-чревни неразположения и отравяния, както и при чернодробни и жлъчни заболявания. Днес пелинът е известен като средство, регулиращо функциите на храносмилателната система, подобряващо апетита и отделянето на жлъчни сокове. Не на последно място трябва да се отбележи и неговото противопаразитно действие. Съчетанието му с черния орех дава добри резултати при паразитни инвазии, причинени от кръгли червеи и острици.

Оситнен корал - природен сорбент, който поглъща токсините и ги извежда от организма.

Продуктът "Корал черен орех" оказва лечебно действие при:
 • простудни заболявания (УНГ, грип);
 • остри белодробни заболявания (трахеити, бронхити), остър фаринголарингит, катар на горните дихателни пътища;
 • хроничен тонзилит;
 • синузити;
 • заболявания на зъбите и устната кухина;
 • язвена болест;
 • хроничен гастрит, гастроентероколит, дисбактериоза;
 • кожни заболявания;
 • авитаминоза;
 • хелминтоза и ламблиоза;
 • междуребрена невралгия.
Начин на употреба: по 2 таблетки 2 пъти дневно по време на хранене. Не се препоръчва да се приема продължително време (повече от 3 седмици).

Противопоказания: не са установени.

0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика