http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Коктейл След 30 / Over 30 | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Коктейл След 30 / Over 30

Коктейл След 30 / Over 30

Коктейл След 30 / Over 30

Код: 17251

Форма на отпускане: прах 480 гр в опаковка


Over 30

Състав:
Аргинин - 1750мг,
глицин - 1000мг,
аргинин-кетоглутарат - 750мг,
глутамин - 500мг,
цитрулин - 250мг,
лизин - 250мг, витамин С - 240мг,
таурин - 150мг, магнезий - 22мг,
витамин Е - 60МЕ,
глутаминова киселина - 100мг,
витамин РР - 14мг,
пантотенова киселина - 5мг,
5-HTP - 5мг,
липоева киселина - 5мг,
витамин В6 - 4мг,
витамин В1 - 1,5мг,
витамин В2 - 1,7мг,
фолиева киселина - 180мкг,
витамин В12 - 4мкг,
допълнителни вещества


Научните изследвания са доказали, че болшинството важни изменения, произтичащи като следствие от нашето остаряване, са обусловени от намаляване нивото на HGH (човешкият хормон на растежа), произвеждан хипофизата. Човешкият хормон на растежа играе най-важна роля при развитието не само на децата, а е необходим и на възрастния организъм за осигуряване на енергообмена, метаболизма на мазнините и въглехидратите, поддържането на умствените способности, възстановяването на ДНК и тъканите, силата и здравината на костите, еластичността на кожата и функциите на имунната и нервната системи. Друг хормон, наричан GHRH (рилизингфактор на хормона на човешкия растеж) контролира освобождаването на HGH.
След достигането на полова зрялост, нивото на GHRH започва да намалява, като ограничава секрецията на HGH и обуславя признаците на стареене, такива като увеличаване обема на мастната тъкан, крехкостта на костите, увиснала и сбръчкана кожа, намаляване на енергийния обмен и отслабване на паметта и концентрацията.

За щастие, учените са открили особена форма на аминокиселината на глицина, която увеличава активността на GHRH. Тази аминокиселина в комбинация с определени билки, витамини и минерални вещества е станала основната формула на продукта с наименованието «След 30», позволяващ забавянето на симптомите на стареене!

«След 30» – балансиран комплекс от ценни за здравето аминокиселини, витамини и минерали. Подпомага и подобрява дейността на жизнено важни системи в организма - сърдечно-съдовата и централната нервна система, предотвратява преждевременното стареене.

Действие на активните съставки:
Аргинин – счита се за най-могъщата аминокиселина в кардиологията. При нейното окисляване се образува азотен оксид, който е главният фактор за отпускане на съдовете.

Азотният оксид изпълнява две най-важни функции: регулира съдовия тонус и участва в предаването на нервните импулси в главния мозък. Ако до 30 годишна възраст в организма се синтезира аргинин в малки количества, то след тази възраст количеството му значително намалява. В преклонна възраст ситуацията се задълбочава още повече, и нарастващият дефицит на аргинин може да доведе до сериозни проблеми със здравето и по-точно със сърцето.

Цитрулин – тясно свързан с аргинина, защото участва в негивия синтез, а заедно са действащото звено в орнитиновия цикъл, който е най-важният процес в обезвреждането на амоняка и други токсични вещества и извеждането на излишната уреа от организма.

Цитрулинът повишава и нивото на фосфокреатин, който стимулира енергийната обмяна в миокарда, потиска действието на ензимите, които разрушават азотния оксид.

Тауринът заедно с азотния оксид предотвратява увреждането на стените на съдовете, регулира нивото на липидите в съдовете и на калция в миокарда, което е много важно както за профилактика, така и в периоди на рехабилитация след прекаран инфаркт, инсулт. Заедно с аминокиселините глутамин и лизин подобрява обмяната на веществата в мозъка, подпомага изработване на хоромона на растежа соматотропин, както и на серотонин, инсулин и др.

Витамин С отговаря за нормалното протичане на окислително-възстановителните процеси в организма. Той предотвратява окисляването на хемоглобина, подобрява обмяната на много от съдържащите се в продукта аминокиселини, влияе и на нивото на холестерола в кръвта.

Витамин E – мастноразтворим витамин - антиоксидант. Влияе положително върху работата на сърдечно-съдовата система, съдовия тонус, предотвратява образуването на тромби.

Магнезий – минерал, който е особено важен за сърцето. Подобрява снабдяването на миокарда с кислород, контролира нервно-мускулната проводимост, в това число сърдечния ритъм.
 
Този продукт благотворни влияе на човешкия организъм и обуславя:
 • Поддържането на хормоналния баланс и нормалното функциониране на имунната система;
 • Възстановяването еластичността на кожата, здравината на костните тъкани;
 • Подобряването на умствените, физическите и сексуалните способности;
 • Стимулацията на центъра на паметта;
 • Стимулацията на функцията на ендокринната и централната нервна система;
 • Засилването на енергийния обмен;
 • Поддържането на стабилно ниво на кръвната захар;
 • Стимулацията на растежа на полезни бактерии в червата;
 • Поддържането на състоянието на съдовете;
 • Подобрява работата на сърдечно-съдовата и нервната система;
 • Предотвратява образуването на тромби;
 • Подобрява обмяната на веществата
Всички компоненти в този продукт са приготвени във вид на приятен на вкус прах, който веднага се разтваря във водата. Добрата усвояемост на «След 30» се обуславя и от добавените в него нанокластери.

Начин на употреба: отмерете 16 грама от праха с помощта на мерната лъжичка към продукта (1 мерна лъжичка) и го разтворете в чаша вода. За хора от 30 до 45 години се препоръчва да се приема от продукта 1 път на ден. За хора по големи от 45 години два или повече пъти на ден.

Продуктът да се приема в промеждутъка между храненията и/ или преди сън.

Не съдържа: пшеница, глутен, царевица или дрожди, хормони на растежа, стимулатори, стероиди.

Противопоказания: не са известни.


0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика