http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html H-500 - най-новия Микрохидрин | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

H-500 - най-новия Микрохидрин


H-500, Coral Club

Код: 91800

Форма на отпускане: 60 капсулиКод: 91882

Форма на отпускане: 90 капсулиКод: 91883

Форма на отпускане: 120 капсулиH-500, създаден на базата на Микрохидрина,  с още по-мощно действие -  35% по-мощен от Микрохидрина, допълва линията от продукти, с антиоксидантно действие.
Осигурявайки защита от свободните радикали, този продукт помага за възстановяване на нормалното функциониране на организма.

За по-голяма ефективност, е препоръчително предварително да разтворите съдържанието на капсулата в чаша негазирана  вода.

Благодарение на H-500, въпроса за преждевременното стареене и лошото самочувствие, просто ще престане да съществува за вас.

Н-500 възпрепятства окислението на здравите клетки и възстановява в организма благоприятна алкална среда, способствайки за подобряване храненето и метаболизма на клетката.

Oтличава се от Микрохидрина с по-чист и по-концентриран състав.

Продуктът Н-500 допълва линията от продукти с антиоксидантно действие. Той осигурява защита от свободните радикали и по този начин помага да се възстанови нормалната работоспособност на организма.

За по- голяма ефективност се препоръчва 1 капсула Н-500 да се разтвори в чаша вода (не трябва да е газирана).

Н-500 е източник на жизнена сила, издържливост, физическа и умствена работоспособност.

Н-500 повишава издържливостта по време на всякакви физически натоварвания , спортни занимания или тежка работа. Този продукт помага за намаляване на нивото на млечна киселина и бързото и оползотворяване в мускулите, като по този начин организмът бързо се възстановява след натоварване. Затова Н-500 е подходящ за хора на интелектуалния труд, за работещите в тежките производства, за спортисти, а също така и за любителите на активната почивка, защото облекчава свръхнатоварването, намалява пренапрежението, повишава еластичността и тонуса на мускулите.

Продуктът Н-500 повишава енергийния потенциал на организма чрез стимулиране на синтеза на клетъчна енергия, която се освобождава при разграждането на белтъчно- въглехидратната храна, а това е особено важно за здравето, защото именно запасът от енергия осигурява физическата и умствената работоспособност, подобрява обмяната на веществата и позволява на организма да устои на неблагоприятните фактори.

Н-500 пречи на окисляването на здравите клетки и възстановява благоприятната алкална среда в организма и по този начин подобрява храненето на клетките и обмяната на веществата. 

Използване: 1-2 капсули през целия ден

Състав: Н-500 - патентована смес - 300 мг, калиев цитрат, магнезиев цитрат, калиев силикат, бор.0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика