http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html ПараФайт / ParaFight - противопаразитно средство със широк спектър на действие | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

ПараФайт / ParaFight - противопаразитно средство със широк спектър на действие

ParaFight / ПараФайт

Код: 2124,  90 капсули

ПараФайт – противопаразитно средство със широк спектър на действие. Той е създаден на базата на всеизвестните растителни антхелминти, които помагат ефективно на организма и оптимизират дейността на стомашно – чревния тракт.Екстракт от обвивката и листата на черен орех – източник на дъбилни вещества, органични киселини, кумарини, гликозиди, флавоноиди,етерични масла, витамини С, В1 и Р, минерални соли, и най – вече - юглон, който се съдържа в обвивката на черния орех в много по – голямо количество, отколкото в листата и другите части на растението.

Юглонът потиска активно действието на патогенните бактерии, дрождите от рода Candida, подобрява функцията на червата и по този начин образуването на меки изпражнения.  

Флавоноидите и танините отслабват гладката мускулатура, намаляват раздразнението и възпалението на лигавиците, ускоряват заздравяването им.

Вратига – източник на етерично масло, което се състои главно от туйон, камфен, камфор, туйол, борнеол и пинен, флавоноиди, фенолкарбонови киселини и др. Тези елементи на вратигата действат парализиращо на ламблиите, аскаридите и остриците, паразитиращи в различни органи, потискат размножаването им и намаляват токсичното им влияние върху организма.

Корен от тинтява е известен като природно антихелминтно средство. Това растение съдържа генциопикрин, който блокира още в ранните стадии на неговото развитие жизнената дейност на един от най – опасните паразити Тохосаrа canis, който поразява белите дробове, черния дроб, очите, което често води до развитие на гастрити и силна алергия.

Мащерка – източник на тимол, който е много ефективен по отношение на екзотичните хелминти анкилостома и некатор и паразитиращия в дебелото черво на домашните животни власоглав червей.

Кимионът повишава защитните сили на организма и по този начин помага при различни здравословни проблеми, в това число и паразитарни инфекции.

Кора от бряст, градински чай, риган допълват противоглистните съставки на продукта със своите противовъзпалителни, спазмолитични, адстрингентни свойства. Този растителен комплекс съдържа дъбилни вещества, катехини, флавоноиди, които помагат при метеоризъм, тежест в стомаха, минимизират процесите на гниене и разлагане в червата.

Състав: Листа от черен орех, екстракт от бряст, екстракт от обвивката на черен орех, екстракт от вратига, екстракт от плод карамфил, екстракт от корен тинтява, екстракт от лайка, семена от черен кимион, корен от алтея, екстракт от мента, екстракт от листа на червена мащерка, екстракт от листа градински чай, екстракт от риган, допълнителни вещества.

0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика