http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html ЦиркуФит / CircuPhyt | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

ЦиркуФит / CircuPhytЦиркуФит / CircuPhytЦиркуФит / CircuPhyt

Код: 91823

Форма на отпускане: 60 капсули

Състав: 
Диосмин (от екстракт от цитрусови плодове) ..250 мг,
екстракт от готу кола ......... 100 мг,
екстракт от семена конски кестен ...... 100 мг,
екстракт от боровинки ...... 100 мг,
екстракт от глог – плод ..... 60 мг,
екстракт от листа гинко билоба ..... 40 мг,
допълнителни вещества

Виж повече

«ЦиркуФит» – комплекс от високоефективни природни венотоници (повишават тонусна на венозните стени) за здрави кръвоносни съдове.

Действие на активните съставки

Диосмин – много полезен флавоноид, който се отделя от цитрусовия екстракт. Това вещество играе първостепенна роля за повишаване тонуса на съдовете, нормализира микроциркулацията като предотвратява появата на варикозно разширени вени и венозната недостатъчност. Диосминът повишава еластичността на стените на капилярите, подобрява венозния дренаж, защитава стените на съдовете и капилярите от възпаления.

Готу кола помага много ефективно при варикозно разширени вени. Тази билка съдържа тритерпенови киселини (азиатикова, центилова, центоилова), флавоноиди рутин, кемпферол, кверцетин, които подобряват мозъчното и периферното кръвообращение. Готу кола прави съдовите стени на вените по–еластични, благодарение на стимулирането на изработването на колаген, а едновременно с това ускорява заздравяването на увредените съдове.

В семената на конския кестен се съдържат до 60% нишесте, гликозида есцин, протеин, масла, катехини, горчиви вещества, танини (8–13%) и протеинови вещества (8%), аргинин. Конският кестен е известно венотонизиращо и противовъзпалително средство. Комплексът от неговите активни вещества подобрява микроциркулацията, намалява пропускливостта на капилярите и възпаленията в големите и малките съдове, предотвратява застоя на кръв.

В плодовете на глога се съдържат органични, фенолкарбонови и тритерпенови киселини, флавоноиди, проантоцианидини, витамин С. Благодарение на този състав глогът предотвратява образуването на един от най-силните вазоконстрикторни агенти (съдосвиващи) ангиотензин II като предотвратява образуването на тромби и подобрява движението на кръвта.


Гинко билоба е растение, богато на гинколиди, билобалиди и флавоноиди, които повишават еластичността и здравината на стените на кръвоносните съдове, пречи на слепването на еритроцитите и тромбоцитите като по този начин се предотвратява появата на тромбози, включително и на съдовете в мозъка и сърцето. Гинко билоба проявява съдоразширяващ ефект, регулира пълненето на съдовете с кръв, подобрява капилярното кръвообращение, намалява отоците в горните и долните крайници.

Боровинките съдържат необичайно разнообразен комплекс от полезни вещества, сред които особено ценни са антиоксидантите проантоцианидини, които осигуряват еластичност и цялостност на капилярите и големите съдове.

«ЦиркуФит»:
  • Подобрява циркулацията на кръвта и лимфата.
  • Намалява вискозитета на кръвта.
  • Действа антиоксидантно и неутрализира свободните радикали.
  • Подобрява общото самочувствие и укрепва имунитета.

0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика