http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Програма 2 Коло-Вада Плюс / Program 2 Colo-Vada Plus | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Програма 2 Коло-Вада Плюс / Program 2 Colo-Vada Plus

Програма 2 Коло-Вада Плюс / Program 2 Colo-Vada Plus
Програма 2 Коло-Вада Плюс / Program 2 Colo-Vada Plus

Програма 2 Коло-Вада Плюс / Program 2 Colo-Vada Plus


Програма 2 Коло-Вада Плюс / Program 2 Colo-Vada Plus
Код: 1200
Название: Программа 2 Коло-Вада ПлюсПрограма 2 Коло-Вада Плюс
Шведският учен доктор Алберт Зер работил 30 години над откритието на билкова формула, позволяваща безвредно и най-вече ефективно да се очистят червата и целия организъм от шлаките, токсините, паразитните инфекции за кратък срок – всичко за 14 дни.

Резултатът от неговата работа станала програмата “Коло-Вада Плюс”. В хода на нейното приложение няма необходимост да се променя обичайният ритъм на живот и хранене, тъй като програмата “Коло-Вада Плюс” се намира в пълна хармония с нормалната работа на всеки организъм и не създава никакви неудобства за обичайния всекидневен начин на живот.


Форум 2013. Выступление Доктора Альберта Зера
  

За времето на очистване на вашите черва от тях излизат от 3 до 10 кг шлаки, които вие сте трупали с години. Особено дебелите хора губят до 15 кг тегло, но не за сметка на мазнините а за сметка на нормализацията на обмяната на веществата и извеждане на токсините от организма.

След приемането на “Коло-Вада” се създава здрава вътрешна среда и организмът сам започва да се бори с болестите, ако има такива. Още се променя цветът на лицето, възвръща се загубената руменина, настроението става бодро, сънят – добър.

В резултат на очистването с програмата “Коло-Вада Плюс” биологическата възраст на човек се намалява с 5-10 години.

От резултатите са доволни всички – и лекарите и бившите пациенти, и “практически здравите хора”, привикнали вече да се справят с недъзите и неразположенията самостоятелно – всички, на които тази уникална програма за очистване действително е помогнала успешно да преодолеят множество проблеми от най-различна степен на сложност.

ИЗВЕСТНО Е: няма по-евтино от профилактиката. Така може би си струва вече да се грижим ежедневно за себе си и да избавим своя организъм от натрупващите се проблеми, които да не  довеждаме до крайност?

Това е уникална поетапна програма за чистене на организма.

Програмата Коло-Вада Плюс е разпределена за 14 дни и включва 3 етапа, които са в пълна хармония с нормалните физиологични функции.
Тази програма не създава неудобства и е съобразена с обичайния начин на живот.

Коло-Вада Плюс е прост и ефективен начин за създаване на здрава вътрешна среда в организма благодарение на освобождаването на храносмилателната система и организма като цяло от натрупаните токсини.

Основният компонент на програмата представлява прахът Коло-Вада Микс.

 

 

За още по-ефективен резултат е желателно Коло-Вада Плюс да се приема заедно с Корал-Майн и Микрохидрин / най-новия Н-500

 


Вода с Корал-Майн  позволява да се избегне рязката очистителна криза и цялата програма за очистване преминава за вас меко и комфортно.
Освен това, тя съдържа в себе си 70 жизнено необходими микро- и макроелементи, при това в пропорции балансирани от самата природа.

Микрохидринът / Н-500 е най-мощният антиоксидант от известните досега. Той неутрализира свободните радикали в организма и способства за:
• укрепването на общото здравословно състояние;
• ефективното усвояване на хранителни вещества;
• повишаването на жизнения тонус;
• увеличаването на енергийните ресурси на организма;
• подобряването на умствената дейност;
• забавянето на процесите на стареене;
• отстраняването на нарушенията, предизвикани от вредното въздействие на свободните радикали, като по този начин предотвратява развитието на много хронични болести.

Режим на пиене по време на прочистващата програма Коло-Вада Плюс.


По време на прочистването е необходимо да се пие достатъчно вода. Това е необходимо условие за всички видове прочистващи програми. Водата е основният лечебен фактор. На практика всички проблеми, които се появяват по време на прочистването, са свързани с недостиг на вода, който се проявява с интоксикация, вкиселяване, очистителни кризи. Натоварването се поема от отделителните системи на организма, които са регулатори на водния баланс: лимфна, отделителна, дихателна, кожа и стомашно-чревен тракт. Точно затова при всяко прочистване е необходимо достатъчно количество вода - от 2 до 3 литра дневно.
По време на програмата Коло-Вада Плюс оптималният питеен режим ще изглежда така:

 

Програмата включва три етапа:

1. Подготовка (7 дни);
2. Чистене (4 дни);
3. Възстановяване (3 дни).

 

Първи етап – Подготовка – 7 дни (от първия до седмия ден включително)

През този етап на програмата се приемат 14-те пакетчета №1.

Начин на употреба: Два пъти дневно (сутрин и вечер) по 1 пакетче по време на хранене.
През този етап организмът се подготвя за чистенето – токсините преминават в дебелото черво. Организмът си осигурява хранителни вещества, нормализира се работата на червата (тънките черва и дебелото черво).
7.00 ч. Пакетче с таблети №1 + 300 мл вода с Корал Майн + 1 капсула Микрохидрин
9.00 ч. Плодове (без банани, ябълки, круши, дини)
12.00 ч. Желателно е да се консумира: кафяв ориз или печени картофи (печени с люспите в станиол или в гювече) + салата по желание
15.00 ч. Може да се консумират плодове или салата от пресни зеленчуци.
18.00 ч. Може да се консумират задушени, на пара или сурови: броколи, карфиол, чушки, зелена салата, моркови, червено цвекло,магданоз, целина, копър, тиква (печена), тиквички, кълнове от люцерна, краставици, домати, артишок, аспержи, авокадо, сушени сини сливи, сок от лимон, билков чай с мед.Ако организмът изпитва нужда от сладко, могат да се ядат фурми, но само натурални.
19.00 ч. Пакетче с таблети №1 + вода с Корал Майн

 

Всяко пакетче N 1 съдържа:

Алтимейт (1 таблетка), Витамин С (1 таблетка), Люцерна (2 капсули), Зърнастец (1 таблетка), Билкова комбинация № 2 (2 капсули), Листа от черен орех (2 таблетки) и Супер-Флора (14 капсули)


Алтимейт (Витамин А 3300 МЕ, Витамин D3 133 МЕ, Витамин Е 70 МЕ, Витамин С 200 мг, Калций 167 мг, Магнезий 67 мг, Пантотенова киселина 20 мг, Молибден 16,6 мг, Витамин В1 10 мг, Витамин В2 10 мг, Витамин В6 10 мг, Витамин В3 5 мг, Цинк 2,5 мг, Манган 2,5 мг, Желязо 2,5 мг, Мед 0,33 мг, Йод 0,03 мг, Фолиева киселина 70 мкг, Витамин В12 20 мкг, Биотин 20 мкг, Селен 17 мкг, Хром 17 мкг, Бетаин, Холин, Парааминобензоена киселина, Инозитол, Силициев двуокис, Целулоза, Поливидон, Магнезиев стеарат, Кайенски пипер, Корен от сладник, Лайка, Rosa cinnamomea, Оризови трици, Овесено брашно, Морско кафяво водорасло – келп, лецитин) – балансиран комплекс от натурални витамини и микроелементи, които осигуряват необходимите дневни дози.

Витамин С – антиоксидант, защитаващ организма от инфекции и увеличаващ съпротивителните му сили. Витамин С засилва устойчивостта на организма срещу токсините, които се отделят в процеса на чистенето.

Американски зърнастец Cascara Sagrada (Rhamnus purshiana) – натурално слабително средство. Осигурява меко чистене на червата, има успокояващ и заздравяващ ефект.

Люцерна – понижава нивото на холестерина в кръвта, доставя на организма витамини, микроелементи и белтъци, необходими по време на чистенето. Има кръвоспиращо и диуретично действие.

Билкова рецепта N 2 – комбинация от чесън, червена детелина, сминдух, сена, градински чай, цимицифуга. Тези билки се използват за общо чистене на организма.

Листа от черен орех – Смята се за едно от най-ефективните натурални средства за чистене на организма от паразити. Черният орех е богат на манган и е великолепно средство за стимулиране отделянето на жлъчни сокове и нормализиране на чревната перисталтика.

Супер-Флора - Синбиотик съчетаващ пробиотици с пребиотик инулин способства развитието на полезните бактерии и заздравяването на микрофлората на червата. Състав: Bifidobacterium longum 3x109, инулин 25 мг, Lactobacillus acidophilus 2x109

 

Втори етап – чистене – 4 дни (от осмия до единадесетия ден включително)

 

През този етап на програмата се приемат 8-те пакетчета №2 и 16-те пакетчета, съдържащи Коло-Вада Микс.

Начин на употреба: Два пъти дневно (сутрин и вечер) по 1 пакетче.
7.00 ч. Пакетче с таблети №2 + 300 мл вода с Корал майн + 1 капсула Микрохидрин.
9.00 ч. Прахче Коло-Вада + 300 мл вода с Корал Майн
12.00 ч. Прахче Коло-Вада
15.00 ч. Прахче Коло-Вада
18.00 ч. Прахче Коло-Вада
19.00 ч. Пакетче с таблети №2 с вода с Корал Майн21.00 ч. В първия ден от втория етап се взимат 2 таблетки от Lax-S, Лаксена или друг препарат на основата на зърнасец, които могат да бъдат купени от аптечната мрежа.

Разтвореният прах Коло-Вада Микс се приема 4 пъти дневно (на всеки 3-4 часа). През тези четири дни не се употребява никаква храна (независимо дали е твърда, или течна). Може да се пият сокове, леки билкови чайове или вода.
Разтвореният прах набъбва в храносмилателния тракт и не се изпитва чувство за глад. Между приемите на Коло-Вада Микс се пие минимум по една чаша вода. Ако не настъпи нормално изпразване на дебелото черво, е необходимо вечерта да се направи клизма с топла вода.

Приготвяне на коктейла Коло-Вада Микс:Съдържанието на едно пакетче Коло-Вада Микс се сипва в чаша студена вода или студен плодов сок. Разбърква се добре и бързо се изпива, след което се пие още една чаша вода.

Нашата препоръка е: 

1. За разтваряне на Коло-Вада Микс използвайте студен плодов сок. Коло-Вада Микс се пие много по-лесно и приятно със сок, отколкото с вода. Подходящ е портокаловият сок, ако нямате алергия към цитрусови плодове. Най-добре е да се използват свежи сокове, към които не се добавя захар, но може да се използват и готови сокове, което в никакъв случай не влошава действието на препарата, а даже прави програмата по-приятна и комфортна.
В началото може да експериментирате и с вода, и със сок, за да прецените кое предпочитате. Препоръчително е Коло-Вада Микс да се разтваря в коралова вода или в сок с добавен HydraCel. Не се страхувайте да експериментирате. Изборът е ваш.

2. Сокът или водата, с които се разтваря прахчето, трябва да бъдат студени, защото при използването на топла вода Коло-Вада Микс набъбва толкова бързо, че изпиването на получения разтвор става практически е невъзможно – образува се плътна желеобразна маса.

3. Коло-Вада Микс се сгъстява много бързо дори в студена вода, затова след изсипването на прахчето в сока (или водата), трябва бързо да се разбърка и веднага да се изпие, без да се чака пълното разтваряне на праха.
През втория етап става чистене на чревния тракт с помощта на силно набъбналия прах Коло-Вада Микс, който образува желеобразна маса, притежаваща изключителната способност да обгръща голямо количество от застоялото се в червата съдържимо. В резултат на това чревното съдържимо се размеква и може лесно да се изведе от организма.

 

Всяко пакетче N 2 съдържа:

 

Алтимейт – 1 таблетка;
Витамин С (500 mg) – 1 таблетка;
Люцерна (Alfalfa) – 2 капсули;
Американски зърнастец (Cascara Sagrada) – 1 таблетка;
Билкова рецепта N 2 – 1 капсула;
Листа от черен орех (Black Walnut Leaves) – 1 таблетка.
и Супер-Флора  - 8 капсули

Съдържание на Коло-Вада Микс: семена от живовляк 6,22 g; каолин 5,03 g; лимонова кора 0,49 g; лецитин 0,12 g; сушени сини сливи 0,1g; бананов аромат 0,02 g; екстракт от корен от сладник 0,01 g.
Каолинът действа като адсорбент и поглъща токсините от храносмилателния тракт. Това изключително вещество адсорбира токсични вещества 40 пъти повече от собственото си тегло! Каолинът способства за изхвърлянето на застоялото се чревно съдържимо и размеква втвърдените, покрити със слуз вещества, полепнали по стените на червата.

 

Трети етап – Възстановяване – 3 дни (от дванадесетия до четиринадесетия ден)

 

През този етап на програмата се приемат 6-те пакетчета №3, съдържащи таблетки и капсули.

Начин на употреба: Два пъти дневно (сутрин и вечер) по 1 пакетче по време на хранене.
7.00 ч. Пакетче с таблети №3 + 300 мл вода с Корал Майн + 1 капсула Микрохидрин. Диетата е както през първия етап.
19.00 ч. Пакетче с таблети №3 + 300 мл вода с Корал Майн

За да може храносмилателната система да възобнови нормалните си функции от дванадесетия до четиринадесетия ден се препоръчва да се приемат само сурови или преминали през незначителна кулинарна обработка зеленчуци. Продуктите, съдържащи белтъчини – яйца, месо и други, се включват в хранителния режим постепенно и на малки порции, започвайки от тринадесетия ден.

Всяко пакетче N 3 съдържа:

 

Алтимейт – 1 таблетка;
Витамин С (500 mg) – 1 таблетка;
Люцерна – 2 капсули;
Американски зърнастец – 1 таблетка;
Digestable® – 1 капсула.
Digestable® (ензими, подобряващи храносмилането) – съдържа бромелайн, амилаза, лактаза, целулаза, липаза, малтаза, валидаза (Validase®), протеаза, нанокластери (силиций, калиев карбонат, магнезиев сулфат), фикотенов комплекс (каротеноиди, фикотенов концентрат, витамин Е, селенов аминоат), глюкоамилаза и инвертаза на основата на растителни влакна. Тези храносмилателни ензими осигуряват нормалното храносмилане след диетата от втория етап, включваща само сокове.
и Супер-Флора - 8 капсули
Ако червата се препълват, а функциите им са слаби, Програма 2 – Коло-Вада Плюс, може да се повтаря на всеки 2 месеца. За останалите случаи се препоръчва програмата да се използва два пъти годишно, за да може да се осигури нормално функциониране на храносмилателната система.

 

ПРЕДИМСТВА НА ПРОГРАМАТА КОЛО-ВАДА ПЛЮС ПРЕД ДРУГИ СИСТЕМИ ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

 

В тази система е включена противопаразитна програма. Това е много важно, т.к. ако човек има големи, а също и малки паразити, например, детски глисти (ентеробиус), му е противопоказано да провежда лечебно гладуване.
Паразитите, лишени от храна, ще предизвикат силна интоксикация, а повечето хора дори не подозират, че имат паразити. Всеки човек трябва два пъти в годината да провежда профилактично противопаразитно прочистване. Това ще предотврати много проблеми. Но тъй като химичните противохелминтни средства са много токсични, те в никакъв случай не могат да се препоръчат за редовна употреба. 

В състава на Коло-Вада влизат само натурални противопаразитни средства като лист от черен орех, чесън, люцерна и др.
Краткосрочното гладуване, като уникален лечебно-възстановителен фактор, е бил известен в много страни от дълбока древност. Трудно може да се преувеличи ползата от гладуването. По време на глад протича очистване на храносмилателната система, кръвта, лимфата, възстановява се работата на всички системи в организма, разтопяват се тумори и мъртви тъкани, укрепва се имунната система и много други. Но работата е там, че трябва да се гладува правилно, спазвайки природните закони и имайки предвид физиологичните нужди на организма.
На втория-третия ден от гладуването обикновено има малко изхвърляне на токсини, което се получава от натрупването в организма на разпадни и гнилостни продукти. Ако процедурата се провежда неправилно, могат да възникнат усложнения. Алберт Зер е предвидил този момент и в етапа на гладуването е включил в програмата каолин (бяла глина).
Лечебните свойства на глината са известни още от времената на китайските императори, които, според легендите, са знаели тайната на младостта и дълголетието. Каолинът има уникалното свойство да набъбва и абсорбира токсичните вещества, като ги свързва и извежда от организма.  

Коло-Вада Плюс е първата в света програма за прочистване, в състава на която влиза сорбент.

Това значително намалява риска от развитие на киселинна криза.Много важна особеност на системата е това, че тя включва ензими и полезни бактерии. По данни на учените, до 80% от хората имат признаци на чревна дисбактериоза и нарушение на ензимната активност.Ензиматик е натурален растителен ензимен препарат, който напълно възстановява работата на ензимите след 4-дневното гладуване. Комплексът от бактерии - мегаацидофилус, позволява за 14 дни да се възстанови количествено и качествено състава на нормалната чревна флора.

 

ВАЖНО !

По време на прилагането на програмата могат да възникнат известни неразположения (главоболие, гадене), които се преодоляват с помощта на коктейл, приготвен по следния начин: в чаша (250 мл) се сипва 125 мл гореща и 125 мл студена вода.

Във водата се изсипва съдържанието на едно филтърче Корал Майн (филтърчето се разкъсва за разлика от обичайната му употреба) и една капсула Микрохидрин. Сместа се разбърква с пластмасова, дървена или порцеланова лъжичка и чашата се покрива с чинийка за около 30 сек., за да се запари.

След това водата се изпива, като утайката от Корал Майн остава на дъното. Ако е необходимо, процедурата се повтаря до 3 чаши по същия начин, като само в първата чаша се добавя Микрохидрин.

За да се затвърди ефекта на програмата е необходимо веднага след приключването й да се приема Асимилатор (2 капсули един час след вечеря) или Храносмилателна формула (2 капсули един час след вечеря), като приемането на Корал Майн и Микрохидрин продължи не по-малко от два месеца.

Информация за други продукти за вашето здраве може да видите в нашия КАТАЛОГ. За по-удобно търсене използвайте едновременно комбинация от бутони на Вашата клавиатура -  CTRL и F. В появило се прозорче посочете код на продукта или название, и ще бъдете препратени към информация и цена за търсен от Вас продукт.
Философия на здраве. Коло Вада

0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика