http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Програма за възстановяване и поддържане на здравето в 4 стъпки. 2- ри принцип – Да напоим клетките | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Програма за възстановяване и поддържане на здравето в 4 стъпки. 2- ри принцип – Да напоим клетките

Програма за възстановяване и поддържане на здравето в 4 стъпки. 2- ри принцип – Да напоим клетките
Днес ние продължаваме с нашето пътуване към здравето. Ще ви разкажем за втората стъпка - как да изчистим организма. Ако сте пропуснали първата стъпка, можете да я намерите на следния линк:
 
2-ри принцип - Да изчистим организма
Програма за възстановяване и поддържане на здравето в 4 стъпки. 2- ри принцип – Да напоим клетките
Хелминти, токсини, шлаки - всичко това е голям, сериозен, но силно подценен проблем! Ако смятате, че тази тема не Ви засяга, запознайте се с известните факти: по данни на Световната здравна орга­низация, с паразитна инфекция са заразени поч­ти 75% от населението на Земята, независимо от стандарта на живот! Тази статистика е еднаква и за развиващите се, и за богатите развити страни.

По сведения на същия източник, практически 80% от всички съществуващи заболявания могат да бъдат предизвикани не само от паразити, но са и резултат от замърсяването на нашия организъм в резултат на некачествена храна, хлорирана вода от чешмата, отровни изгорели газове или обездвижване.

Горе-посочените фактори се явяват причина за това, че в организма се натрупва голямо количество баластни и токсични вещества, които започват да влияят негативно на нашето здраве. Установено е, че в червата на възрастния човек може да се съдържат до 20 кг шлаки, а на детето - до 10 кг.

Шлаките и токсините предизвикват:

• най-силните нарушения на обменните процеси;
нарушения на окислително-възстановителните реакции;
забавят производството на енергия, необходима за плодотворната физическа и умствена работа;
създават благоприятни условия за бързото размножаване наболестотворни бактерии;
намаляват ефективността на функциониране на нервната, ендокринната, имунната система;
намаляват усвояването на витамини и микроелементи;

Всичко това играе ролята на катализатор за развитие на всякакви сериозни заболявания. Затова, дори без явни признаци на заболяване, организмът ра­боти неравномерно и не с пълна сила, а при раз­витие на заболяване, не може вече да се справи сам с него.

И тогава се налага да се прибягва до медикаменти, които оказват несъмнена помощ, но при нерационално използване могат да предизвикат и всякакви странични ефекти, един от които се явява интоксикацията.

Отчитайки тези факти, с цел възстановяване на здравето, е целесъобразно 2 пъти в годината да се провежда профилактичен курс на дехелментизация и пречистване на организма.
Най-добре това се постига с помощта на натурални средства, каквито са продуктите на Корал Клуб.


Най-универсална и със най-силен изчистващ ефект е Програмата Коло-Вада Плюс.
Коло-Вада
 
Код: 1199

Състав: Алтимейт, Мега Ацидофилус, Витамин С, Люцерна, Зърнастец, Билкова комбинация №2, Листа от черен орех, Дайджестабъл, прах „Коло Вада Микс".

• Програмата е предназначена за комплексно пречистване на организма чрез извеждане на шлаките и токсичните ве­щества от храносмилателния тракт и организма като цяло.
• Програмата е разчетена за 14 дни и включва 3 етапа.
• Позволява максимално да се повиши ефективността на пречистването, без да се нарушава минерално-витаминния баланс и баланса на микрофлората в червата, и да се сведат до мини­мум дискомфортните усещания.

Това е уникална програма за пречистване на организма, която включва и самите правила за приемане на определени продукти, оптимизиращи процеса на пречистване в продължение на няколко етапа. Специално подбраните комплекси от растителни компо­ненти ефективно пречистват от шлаки, хелминти и токсини,подобряват работата на стомашно-чревния тракт, оптимизират обмена на веществата, компенсират недостига на полезни елементи, съхранявайки минерално-витаминния баланс, възстановявайки полезната микрофлора на червата и храносмилането, оказват общо-укрепващо действие.

Подробна информация за продукта можете да прочетете ТУК.
 
Парафайт
ПараФайт

Код: 91820

Форма на отпускане: 180 капсули.

Състав: листа от черен орех, екстракт от кората на бряст, екстракт от зелената обвивка на плодовете на черен орех, екстракт от вратига - цвят, екстракт от карамфил - плод, екстракт от тинтява - корен, екстракт от лайка - цвят, семена от черен кимион, корен от бяла ружа, екстракт от мента - листа, екстракт от мащерка - листа, екстракт от градински чай - листа, екстракт от риган - листа.

Антипаразитно средство с широк спектър на действие.
• В основата му са общоизвестни растителни компоненти (листа и зелена обвивка на черен орех, цвят от вратига, семена от черен кимион и др.), активно действащи против различни паразити.
• Оптимизира процеса на дехелментизация, без да нарушава обичайната работа на стомашно-чревния тракт.

Екстрактът от зелената обвивка на черен орех е източник на био­логически ценното вещество юглон, което възпрепятства размножаването на кръглите паразити и остриците и притежава изразена антимикробна активност.

Вратига - растение, което се използва успешно при опасни хелминтози (ламблиоза, аскаридоза и ентеробиоза), причинени от паразити в червата, бъбреците, белите дробове, сърцето и други органи.

Корен от тинтява - благодарение на наличието в него на комплекс дъбилни и горчиви вещества засилва отделянето на жлъчка, намалява раздразнението на лигавиците и ускорява заздравяването им.

Черен кимион - от древни времена се приема като средство против глисти. Доказано е, че примането му увеличава няколкократно количеството на Т-лимфоцити, Т-килъри и други клетки в кръвта, които влияят на борбата с болестите, укрепват за­щитните сили на организма. В съчетание с други компоненти оптими­зира обмяната на веществата и процеса на храносмилане, нормализира секреторно-моторната функция на стомашно-чревния тракт.

Подробна информация за продукта можете да прочетете ТУК.

Корал Черен Орех
Корал Черен Орех

Код: 91643

Форма на отпускане: 100 таблетки.

Състав: екстракт от зелената обвивка на плодовете на черен орех, листа от черен орех, екстракт от едногодишен пелин, калциев карбонат.

Продукт с естествен природен произход, съдържащ екстракт от зелената обвивка на плодовете и листата на черен орех.

Зелената обвивка на плодовете и листата от черен орех са източник на ценния юглон. Юглонът е основно активно вещество в черния орех. Той притежава антипаразитен и антимикробен ефект.
Това вещество действа особено активно срещу бактерии, гъбички и паразити, нормализира работата на червата. Флавоноидите и танините на ореха обуславят антиоксидантите, противовъзпалителните и спазмолитичните свойства, отпускат гладката мускулатура.

Пелинът е жлъчегонно средство, а освен това регулира дейността на стомашно- чревния тракт. В съчетание с черния орех той действа противоглистно, възпрепятствайки размножаването на кръгли паразити и острици.

Подробна информация за продукта можете да прочетете ТУК.
 
Лакс-Макс
Лакс-Макс

Код: 91117

Форма на отпускане: 120 капсули.

Състав: магнезий (оксид), люспи от семената на жиловлек, лю­церна, американски зърнастец на Пурш, листа от сена, кора от мравчено дърво, черен орех, карамфил, плод от лаврово дърво, ревен, кресон, магданоз, розмарин, сминдух, ехинацея, инулин, диатомитови водорасли, наситнен корал, помощни вещества.
Натурално, меко действащо слабително средство.
• Включва растителни компоненти + магнезий и наситнен корал.
• Възстановява естествената микрофлора на червата, нормализира перисталтиката, свързва шлаките и токсините, осигурява меко изхождане.

Фруктоолигозахаридът инулин и жиловлекът, забавяйки всмукването на течностите в дебелото черво, помагат за разтваряне на каловите маси и подобряват моториката на червата, извеждат шлаките и ток­сините.

Американският зърнастец на Пурш, ревенът, сената, карамфилът, розмаринът, черният орех намаляват ферментационните и гнилостните процеси, проявяват противовъзпалително действие.

Магнезиевият оксид ускорява обмяната на веществата, повишава секрецията на жлъчка, увеличава обема на вода в червата, усилвайки тяхната перисталтика.

Подробна информация за продукта можете да прочетете ТУК.

ФанДетокс
ФанДетокс

Код: 91675

Форма на отпускане: 10 или 30 пакетчета

"ФанДетокс" е продукт, разработен от корейския учен Сонг Хе Бока за възстановяване и защита на черния дроб от токсичното действие на алкохола, лекарствата, некачествената храна и други вредни вещества.
Продуктът съдържа само естествени екстракти - фурми, плодове годжи, кори от мандарина, семена от елда, соеви кълнове. Те проявяват бързо и ефективно оздравяващо действие.

Фурмата е по - богата на хранителни вещества в сравнение с гроздето и смокинята. Тя е източник на витамини С, Р, А, яблъчна и лимонова киселина, минерални вещества, и най-важното - на лесноусвояеми растителни захари - глюкоза и фруктоза, които са необходими за увеличаване на жизнените ресурси на организма. Именно тези захари са важни за синтез на гликоген в черния дроб и неговото енергийно хранене.

Плодовете от годжи подобряват храносмилането, имат общоукрепващ, антиоксидантен и тонизиращ ефект. Съдържащият се в растението бетаин подобрява обмяната на веществата, помага за изработване на ензимите алкохол дехидрогеназа и алдехид дехидрогеназа, които нормализират образуването на жлъчен сок и мастната обмяна в черния дроб, а също така неутрализират отровните вещества, в това число и продуктите от разграждането на алкохола.

Екстрактът от кората на мандарина съдържа голямо количество флавонодиди, които действат антисклеротично. Попадайки в организма, те ускоряват процеса на разграждане на липопротеините с ниска плътност и нормализират нивото на общия холестерол, защитават витамин С от окислителното разрушаване.

Елдата, благодарение на високото си съдържание на флавоноиди, органични киселини и лецитин, действа благотворно на храносмилателната, сърдечно-съдовата и нервната система, помага за възстановяването на повредената тъкан на черния дроб и да се изведе от него излишното количество липиди.

Соята изобилства от биологично активни вещества: белтъчини, витамини (Е, РР, Н, група В), минерали, лецитин, фибри.

Декстринът е продукт на частичното разграждане на полизахаридите крамахал и гликоген. Запасът от декстрин в клетките на черния дроб е енергиен резерв, който може да бъде бързо мобилизиран за тяхното подхранване и повишаване на работоспособността.

Витамин С е важен участник в синтеза на колаген, укрепва стените на съдовете и по този начин ги предпазва от отлагане по тях на окислени форми на холестерол, защитава организма от токсини.

Продуктът „Фан Детокс“ подобрява самочувствието и помага при:
• при хепатит, хепатоза и др;
• при отравяния – активно разгражда токсичните продукти в хепатоцити;
• уникалната растителна напитка помага при махмурлук и смекчава съпътстващите го неприятни симптоми: обща слабост, главоболие, световъртеж, гадене, тремор, тахикардия, изпотяване, безсъние;

Подробна информация за продукта можете да прочетете ТУК.

Това е втората стъпка към вашето здраве.


0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика