http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html АКТУАЛНИ ЦЕНИ, пълна информация за продуктите, видеоръководство за оформяне на поръчка – информация директно от официалния сайт на компанията. | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

АКТУАЛНИ ЦЕНИ, пълна информация за продуктите, видеоръководство за оформяне на поръчка – информация директно от официалния сайт на компанията.

Виж АКТУАЛНИ ЦЕНИ НА ПРОДУКТИТЕ, информация за продуктите,  видеоръководство за оформяне на поръчка – информация директно от официалния сайт на компанията Coral Club
Сайтът www.coralorder.com вече е достъпен за всички посетители! 

НЕРЕГИСТРИРАНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ вече могат да прочетат пълната информация за продуктите, АКТУАЛНИ ЦЕНИ и текущи промоции чрез ИЗБИРАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА СТРАНА .

За оформянето на поръчка, както и досега, е необходимо да посочите клубния си номер и паролата за достъп в сайта.Регистрацията в Coral Club е напълно безплатна. За да станете част от задружното семейство на Coral Club е необходимо единствено да попълните формуляр за регистрация ТУК>>>:


Направете първата крачка към здравословно бъдеще!

След като получите клубния си номер трябва да създадете Акаунт в Coral Club – вашият универсален достъп до всички сайтове на компанията, помощна информация и раздели, както и Личен кабинет ОТТУК : https://coralorder.com/bg/?register=yes. Акаунт в сайта на Coral Club можете да направите само ако имате клубен номер.

След като направите вашия акаунт вече можете да направите поръчка.
За да влезете в личния ви кабинет е необходимо да въведете клубния си номер и паролата.

Видеоръководство за оформяне на поръчка през личния кабинет в сайта на компанията: https://coralorder.com/ 
за РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ

1 стъпка: Запознаване с каталога на продуктите

 

2 стъпка: Добавяне на избраните продукти в кошницата3 стъпка: Определяне на вида на поръчката (индивидуална или групова)


4 стъпка: Проверка на продуктите в кошницата, които сме избрали за поръчка


5 стъпка: Задаване на вида доставка и статус на поръчката


0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика