http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Програма за възстановяване и поддържане на здравето в 4 стъпки. 1- ви принцип – Да напоим клетките | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Програма за възстановяване и поддържане на здравето в 4 стъпки. 1- ви принцип – Да напоим клетките


Програма за възстановяване и поддържане на здравето в 4 стъпки


Програма за възстановяване и поддържане на здравето в 4 стъпки
Благодарим ви, че проявихте интерес към продуктите на Корал Клуб. Може би разглеждайки голям брой различни продукти се чудите от какво да започнете. Ние ви предлагаме последователна програма, която в рамките на шест месеца значително ще подобри състоянието на вашия организъм. И след това вие ще поддържате това състояние толкова, колкото поискате.

Защо шест месеца? Това е срокът, в рамките на който по-големият брой клетки в нашето тяло се подменят. Следователно новите клетки ще се размножават вече в чиста среда и грешките при делене на клетките ще намалеят.

И така, предлагаме ви програма за възстановяване и поддържане на здравето в 4 стъпки:

1. Да напоим организма
2. Да почистим организма
3. Да нахраним организма
4. Да защитим организма


1- ви принцип – Да напоим клетките

1- ви принцип – Да напоим клетките

Водата с Корал-Майн
Водата е източник на живота на планетата, а качествената вода - основен инструмент за възстановяване и укрепване на здравето. В продължение на целия ни живот, водата е необходима на всяка една клетка от нашия организъм. 

Сама по себе си водата няма хранителна стойност, но тя е универсален разтворител на огромен брой химически вещества и именно във водата протичат всички процеси на нашата жизнедеятелност.

При раждането организмът на детето съдържа повече от 80% вода, а в организма на възрастния човек съдържанието й е до 70%. Центърът на интелектуалната дейност - главният мозък, се състои от 90% вода и е много чувствителен към обезводняване.С възрастта съдържанието на вода в ор­ганизма намалява до 60-65%, тоест остаряването не е нищо друго, а процес на загуба на течност в организма, както междуклетъчна, така и вътреклетъчна. 

Без вода не може да съществува нито една клетка на организма. Ако количеството на водата в клетката спада под минималното, тя изсъхва и нейната работа се прекратява - тя умира.

Физиологичната норма на потребление на течности е 30-40 мл на килограм тегло за денонощие. Желателно е да пием не по-малко от 1.5 л вода на ден. Защото всички метаболитни процеси протичат именно във водна среда. Кръвта, лимфата, междуклетъчната и вътреклетъчната течност, слюнката, потта, жлъчният сок, жлъчката, урината - всичко това е вода с разтворени в нея минерални соли.

Но освен количеството на употребяема вода на ден е необходимо водата да е с определени качества:

Тя трябва да е чиста, освободена от химически, механически и бактериални замърсявания.

С повърхностно напрежение от не повече от 43 дин/кв. см. При този показател водата се усвоява много бързо и лесно от организма, затова не се изисква допълнителна енергия. Водата се пие по-лесно и даже тези, които не са свикнали да пият редовно вода, започват да го правят с удоволствие.

Трябва да бъде неутрална или слабо-алкална. Повечето продукти, които ние употребяваме окисляват вътрешната среда на организма. А всички жизнени течности - кръвта, лимфата, междуклетъчната и вътреклетъчната течност, слюнката и др. имат леко-алкална реакция. И при намаляване на алкалността на тези среди се променят биохимичните процеси в нашето тяло и тялото се разболява. Употребата на неутрална или леко-алкална вода подпомага да се неутрализира процесът на окисляване и възвръща нормалните стойности на киселинно-алкалния баланс на тялото.

Тя трябва да е структурирана. Преди няколко години в изследователските центрове на щата Джорджия, в САЩ били получени интересни данни за водата. Известно е, че всяка клетка на човека е обкръжена от молекули вода. Ако тази клетка е на болен орган, то независимо от вида на заболяването тя е обкръжена от така наречената неструктурирана вода. Клетката на здравия орган е обкръжена от структурирана вода. Обикновено организмът сам се занимава със структурирането на водата на клетъчно ниво, за което се изразходва много енергия.

Температурата на водата не трябва да е много висока или низка– идеалната температура е стайна  - от 18 до 22 градуса.

Водата не трябва да съдържа хлор и други токсични вещества.Вие имате възможност да създавате тази вода в домашни условия с един от най-популярните ни продукти – Корал-Майн.

Малко история за продукта Корал-Майн

През 1979 година учени изследвайки жителите на остров Токуносима и Окинава, които се славят със своето дълголетие (средна продължителност на живота за мъже – 88 години, за жени – 92 години, което е с около 6-8 години по-висока от същите показатели за останалите в Япония), са установили, че основната причина на тяхното дълголетие се крие във водата, която те употребяват.Уникалните корали от семейство склеротиния  навремето създали Окинава и прилежащите острови. Когато валят дъждове, водата преминаваща през коралите се насища с минерали. Коралите в химическия си състав имат цялата таблица на Менделеев и водата става алкална с ниво на pH до 10.

След десетгодишно проучване се оказва, че неголямо количество от тези корали, добавено практически във всякаква течност, дава много интересен резултат: повишава се нивото на рН и водата става по-алкална. Това помага да се неутрализират вредните елементи намиращи се във водата и да се подобри нейното качество. Даже водата съдържаща хлор, бактерии, микроорганизми, тежки метали и флуор може да бъде подобрена с помощта на кораловия прашец, който се нарича Корал-Майн.

Този стрит на прах корал е много добър сорбент и прочиства водата, подобрявайки нейните физико-биологически свойства. Микроелементи от коралов пясък (около 70 жизнено важни елемента) при разтваряне преминават в йонна форма и подпомагат за усвояването на хранителни вещества, подобрявайки състоянието при много хронически заболявания. Корал-Майн насища водата с йонизиран калций и създава в организма алкална среда, нормализирайки киселинно-алкалния баланс.

Ежедневната употреба на вода с минералния комплекс "Корал-Майн" помага за:

• постигане на оптимално ниво на рН на кръвта (слабо-алкално);

• намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания и заболявания на храносмилателната система;

• нормализиране на работата на бъбреците, черния дроб, храносми­лателната система;

• профилактика на остеопороза, артрити, повишаване еластичността на мускулите и ставите, поддържане на нормалната структура на костната и хрущялната тъкан в организма;

• подобряване състоянието на кожата

Водата с Корал-Майн е необходима, ако водите активен начин на живот, при повишени умствени и физически натоварвания.  Ако имате хипертония, аритмия, ако имате остеопороза, проблеми с костната система, ако често изпитвате умора.

Често задавани въпроси

Колко дълго мога да пия тази вода?

Тази вода можете да пиете постоянно без прекъсвания. Минералите, които попадат във водата са в йонна форма, а не във вид на соли, както в обикновените минерални води и не влияят негативно на работата на бъбреците.

Можем ли да даваме тази вода на малки деца?

Да, даже от първите дни на бебето можете да му давате тази вода. Дозировката е същата – едно пликче на 1.5 вода. А бебето ще пие толкова, колкото поиска.

Колко дълго водата съхранява тези свойства с пликче Корал-Майн вътре?

Водата запазва своите свойства в рамките на приблизително 8-10 часа. Така че е препоръчително да се изпива 1.5 л вода за един ден. На следващият ден се прави нова порция вода.

В каква вода да слагам Корал-Майн?

Можете да си купите бутилка трапезна вода, която обичате най-много, и да сложите там пликче с корала.

Трябва ли водата, в която да слагаме Корал-Майн да е дестилирана?

Не, не трябва.

Като сложа пликче с Корал-Майн след колко време мога да пия водата?

Изчакайте 3-5 минути и можете да пиете водата.

Колко често през деня трябва да пия водата, за да получа максимален ефект?

Изпийте сутринта една чаша вода, а в продължение на деня пийте по няколко глътки време от време, колкото ви е комфортно.

Мога ли да пия тази вода по време на ядене?

Не се препоръчва. Най-добре да пиете преди ядене –  10-15 минути. Или 1 час след яденето.

Ако се разболявам, мога ли да пия тази вода?

Не само можете, но даже трябва да увеличите концентрацията. За тази цел сложете пликче с Корал-Майн в 300 мл вода и след 5 минути го изпийте наведнъж. Правете така поне три пъти на ден. Процесът на оздравяване ще протече много по-бързо от обикновеното.

Мога ли да пия тази вода по време на бременност?

Не само може, но и е желателно да я пиете всички 9 месеца без прекъсвания. Това ще се отрази благотворно не само на вас, но и на вашето бебе.

Мога ли да давам тази вода на домашни животни?

Да, можете. Имаме много добри резултати за подобряването на състоянието на кучета и котки след като техните стопани им дават тази вода.

Вижте повече информация за този продукт>>>







0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика