http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html БЕЗПЛАТНА онлайн РЕГИСТРАЦИЯ в Coral Club | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

БЕЗПЛАТНА онлайн РЕГИСТРАЦИЯ в Coral Club


ВНИМАНИЕ! БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ!!!


С регистрация в Coral Club вие имате най-голямото предимство, защото имате възможност да закупувате продуктите на компанията на клубни цени, които са с 20% по-ниски от продажните цени.

НОВО от 1 юли 2016г.! Канете приятели в Coral Club и получавайте Бонус рекомендация 5% от покупките им!

Освен въпросната отстъпка, членството в клуба ви дава възможност да трупате точки при всяка поръчка и да се възползвате от допълнителна бонусна отстъпка 10%, която се начислява за всички Ваши лични покупки при натрупване на обем от 500 точки, както и да изградите ваша собствена мрежа от консултанти на принципа на МЛМ, което ще ви носи допълнителни пасивни доходи.


След регистрация в Coral Club Вие получавате право да пазарувате на клубни цени от целия асортимент от продукти на компания, във всеки офис на компания Coral Club, във всеки град, във всяка държава, където работи компанията.

С БЕЗПЛАТНА онлайн РЕГИСТРАЦИЯ - получавате Клубния номер и възможност още в момента на регистрация да поръчате продукти на клубни цени с 20% по-ниски от продажните цени.

Внимание! Задължителни условия за регистрация в Корал клуб:

Оформяне и заплащане на първа поръчка с обем не по-малък от 12 точки в рамките на 90 календарни дни от датата на регистрацията.


!!! Клубните номера на кандидатите, които не са изпълнили тези условия, ще бъдат анулирани и в този случай за да поръчвате продукти на клубни цени Вие трябва да направите регистрацията си в Coral Club отново.


БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ в Coral Club през този сайт 

След подадена тук, през моя сайт заявка за онлайн регистрация, освен клубния номер ВЕДНАГА получавате от мен необходима за Вас информация, консултации, ценоразпис на продукти, редовни е-мейли с Промоции за месеца, новини от компания, и е-мейли с допълнителна информация за продукти!

Попълнете данните си в форма за ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Моля, попълнете полетата, отбелязани със звезда (*).

Моля, ползвайте кирилица.
  • Поръчки се предават на куриер от понеделник до петък. 
  • Поръчки не се предават на куриер в събота и неделя, и официалните празници. 
  • Доставки се извършват от понеделник до събота. 
  • Доставки не се извършват в неделя и официалните празници.

 Цени за доставка в Coral Club International

Поръчки направени до 15 ч. предават на куриери в същия ден.

Доставката на поръчките в цяла България се извършва:
1. От фирма "ЛЕО ЕКСПРЕС" и се осъществява в рамките на 1-3 работни дни от момента на тяхното окомплектоване.

Стойност и срокове за доставка

Поръчки на стойност над 150 лева се доставят БЕЗПЛАТНО.

Доставката на поръчки на стойност до 149,99 лева в цяла България е 4-5 лева. 

2. От фирма "SPEEDY EXPRESS" и се осъществява в рамките на 1-3 работни дни от момента на тяхното окомплектоване.

Стойност и срокове за доставка

Поръчки на стойност над 150 лева се доставят БЕЗПЛАТНО.

Доставката на поръчки на стойност до 149,99 лева е:
в София - 5-6 лева;
в цяла България - 6-7 лева.

След регистрация Вие получавате Клубния номер и възможност още в момента на регистрация да поръчате продукти на клубни цени на Ваш личен клубния номер и да трупате точки за допълнителна бонус отстъпка



Активирайте вашия акаунт ( регистрационен номер) в Coral Club като направите покупка на сума не по-малка от 12 точки дo 90 дена. От този момент - вие сте участник в Програмата за отстъпки на Coral Club.

След регистрация в Coral Club на посочения от Вас e-mail ще получите писмо от компания с линк за завършване на регистрацията. Последвайте (кликнете) линка и активирайте своя профил като създадете Ваша собствена парола!

Внимание! Регистрацията в интернет-магазин www.coralorder.com Ви дава персонифициран достъп и към сайта www.coral-club.com, където можете да влезете със своя клубен номер и парола, посочени при регистрацията.

След регистрация на сайта можете да използвате всички услуги на компанията, да участвате в Потребителската програма за отсъпки, да ползвате отстъпки с натрупване, да получавате възнаграждения за покупки.

Внимание: след заплащане на първата поръчка на клубни цени, оформена на Ваш клубния номер, Вие ще получите статус член на Клуба и може да участвате в Потребителската програма за бонус отстъпки.

В някои от Европейски държави има офиси на Coral Club, където членове на клуба могат да закупят продукти директно на място.

Например, в България (гр.София), Израел, Италия (гр.Ремини), Сърбия,  Румъния, Полша, Монголия и др.

Потребител или дистрибутор - каква е разликата?


Членовете на клуба са разделени в две категории: потребители и дистрибутори.

Когато Вие за първи път се присъединили към клуба, Вие получили статут Потребител.  


Потребител закупува продукти за себе си и не се ангажира с бизнес или изграждане на екип. Но  допълнителна бонусна отстъпка 10% от покупките си, която се начислява за всички лични покупки при натрупване на обем от 500 точки  той получава, както и 
Бонус рекомендация 5% от всички покупки на поканените от него в Coral Club приятели!

Ако един Потребител иска да стане дистрибутор и да прави бизнес, първо трябва да отговаря на определени изисквания за квалификация, да закупи пакет за дистрибутор и да подаде молба за прехвърляне от Потребител към Дистрибутори.

В Корал клуб никой няма да ви принуди да се занимавате с "мрежов маркетинг" против волята си.
97% от членовете на клуба - просто потребители.

Ако имате въпроси за присъединяването към клуба, моля свържете се с хората, които ви запознали с Корал клуб .


ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА БОНУСНА ПРОГРАМА ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ Coral Club International МОЖЕ ДА ВИДИТЕ НА ТАЗИ СТРАНИЦА >>>





0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика