http://www.olga-gotseva-bg.com/2013/08/blog-post.html Производство, Сертификати и награди | Здраве и Дълголетие с Coral Club International

Производство, Сертификати и наградиПродуктите на Coral Club International са от натурален произход, без консерванти, подсладители и оцветители. Те помагат да се съхрани и възстанови здравето, стимулират естествената способност на организма за самолечение, тъй като имат подчертан изчистващ и оздравителен ефект. Те не са лекарство, а храна.

Приемът на хранителни добавки значително подобрява общото състояние на човека, но не отменя лекарствените схеми. Водата с Коралов калций може да се приема по всяко време и във всякакви случаи и с нея да се пият назначените лекарствени средства, без опасност от химическо взаимодействие.

За разлика от синтетичните лекарства, които само блокират болката, подтискат или заблуждават организма, давайки му временно чувство на облекчение, продуктите на Coral Club International действат бавно, но оздравително. За да се получи желаният ефект, е необходимо да се прилагат поне 2-3 месеца.

Когато се приемат с профилактична цел, то тогава не е наложителна лекарска консултация.

Продуктите на Coral Club International имат регистрация в Столична РИОКОЗ, в Областна дирекция по безопасност на храните и в Министерство на здравеопазването на България.


Алка Майн

Златни медали «И.И.Мечников» и «П.Ерлих»

златен медал «И.И.Мечников»На 10 март 2006 година минералната композиция «Алка Майн» е наградена с два почетни медала - златен медал «И.И.Мечников» и златен медал «Пол Ерлих» - «За принос в укрепване здравето но нацията» (в рамките на системата за сертификация «Ефективни биокоректори»). Към Руската академия ззлатен медал «Пол Ерлих»а естествени науки ( РАЕН ) е учреден комитет за експертиза ефективността на оздравителните продукти и технологии, оглавявана от А.Н.Орехов. Задачата на комитета е да изучава  материали от клиничните изследвания на БАД  (биологично активни добавки),  да оценява тяхната достоверност, надеждност и убедителност от научна гледна точка. Решението за награждаване се взема на база резултатите от тези изследвания.

Диплом «И.И.Мечников» 
Такава почетна награда в Русия е медалът «И.И.Мечников», а в резултат на разширяване и международно сътрудничество - медалът «Пол Ерлих» на Европейската академия за естествени науки (ЕАЕН). ЕАЕН официално се учредява през 2002г. в Хановър (Германия). Това научно общество е създадено в интерес за формирането на едина общоевропейска научна среда с цел установяване активно сътрудничество между университети, научни и културни центровее и т.н. За РАЕН този факт е нов етап по направление на общоевропейското развитие.

Диплом Ерлих 
Пол Ерлих (1854 - 1915) - получава Нобелова награда в областта на физиологията и медицината «за работа върху теорията за иммунитета», 1908г. (съвместно с Иля Мечников). Като страстен изследовател е участвал в 81 научни общества и академии в много страни.

Медал «И.И.Мечников» - «За принос в укрепвне здравето на нацията» учреден с постановление на Съвета на Народните Комисари на СССР - 14 май 1945г. Бива два вида - Златен и Сребърен.
Иля Мечников (1845 - 1916) - един от основоположниците на научната школа по иммунология, създател на теорията за произхода на многоклетъчните организми, почетен член на Петербургската академия на науките, Нобелов лауреат - 1908г.


Диплом за разработка и внедряване на комплексната програма за прочистване на организма от шлаки и токсини «Коло Вада»
Диплом за разработка и внедряване на комплексната програма за прочистване на организма от шлаки и токсини «Коло Вада»

28 януари 2004 година

Компания «Coral Club International» е наградена с Диплом от Министерство на Здравеопазването на Русия и Руския научен център по възстановителна медицина и курортология в рамките на отрасловата програма «Опазване и укрепване на здравето» - ЗА РАЗРАБОТКА И ПРИЛАГАНЕ НА «ПРОГРАМА №2 Colo-Vada Plus» ЗА ОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОТ ШЛАКИ И ТОКСИНИ.Експедиция «Полярен кръг»
диплом за активна поддръжка и съдействие в подготовката и провеждането на ІІ етап от международната арктическа експедиционна програма «Полярен кръг»
Карта «Полярен кръг»

Експедиционния център «Арктика» изказва своята признателност и благодарност, и награждава компания «Coral Club International» с диплом за активна поддръжка и съдействие в подготовката и провеждането на ІІ етап от международната арктическа експедиционна програма «Полярен кръг».

Благодарение на своите уникални свойства «Микрохидрин»-ът рязко намалява срока за адаптация  на участниците в експедицията към суровите екстремални условия на Арктика, увеличава тяхната работоспособност и повишава функционалните резерви на организма.
Дипломата е подписана от Артур Чилингиров и владимир Чуков – участници в експедицията.

Сертификат на  Държавния медицински университет – Одеса
Сертификат на  Държавния медицински университет – Одеса

24 септември 2004 година

Сертификатът е връчен на Х международна научно-техническа конференция по программа «Съвременни постижения в спортната медицина, лечебната физкултура и валеология» от ректора на Одеския държавен медицински университет - акад. Валери Николаевич Запорожан, член на Украинската Академия на медицинските науки.
           


Диплом І степен и Златен медал на изложението «Еврика» в Брюксел през ноември 2004 годинаНеутроник 
НеутроникВ създаването на този пиезоелектричен прибор, отнасящ се към ново поколение микроелектронни устройства участват учении от Института по биофизика към Руското Министерство на здравеопазването, Институт за медицинска помощ при катастрофи (бедствия и аварии), Московския научно – изследователски инсктитут по хигиена «Ф.Ф Ерисман», Ениологичния център «Кванта – Вега».  

«Неутроник» е вписан в регистъра «Средства за индивидуална защита» към Министерство на труда и социалното развитие на Руската Федерация. Получава Диплом І степен и Златен медал на изложението «Еврика» в Брюксел през ноември 2004 година.

Патент Неутроник Диплом Неутроник Диплом Неутроник


0 коментара :

Публикуване на коментар

Яндекс.Метрика